• Τρίκλινο διαμέρισμα

    Ευρύχωρα, διαμπερή διαμερίσματα 2 δωματίων με κουζίνα, λουτρό και μεγάλα μπαλκόνια.Το καταλύμα διαθέτει σύνολο 10 διαμερίσματα τριών ατόμων.

  • Μονόκλινο -Υπέρδιπλο

    Αυτό είναι το δεύτερο δωμάτιο του διαμερίσματος. Δε νοικιάζεται ξεχωριστά αλλά χρησιμοποιείται από την οικογένεια για τα παιδιά τους. Δεύτερο ζευγάρι δε μπορεί να μείνει.

Τρίκλινο διαμέρισμα

Ευρύχωρα, διαμπερή διαμερίσματα 2 δωματίων με κουζίνα, λουτρό και μεγάλα μπαλκόνια.

Τιμές :
Χαμηλή περίοδος Μάιου-Ιουνίου Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 35€ το διαμέρισμα*
Υψηλή περίοδος Ιουλίου-Αυγούστου, Χριστούγεννα, Πάσχα 40€ το διαμέρισμα*
*Οι τιμές ισχύουν για 3-4 άτομα.

Το “Guest house Gerania” βρίσκεται στα Στόμιο ένα γραφικό παραθαλάσσιο και παραποτάμιο χωριό στους πρόποδες του καταπράσινου Κισσάβου και απέχει 50χλμ απο τη Λάρισα.

Κοντά στο Στόμιο είναι οι εκβολές του Πηνειού που σχηματίζουν ένα εντυπωσιακό δέλτα (υδροβιότοπος).

Το Στόμιο προσφέρει απέραντες αμμουδιές, καθαρή ανοιχτή θάλασσα και είναι ιδανικός τόπος για ήσυχες, οικογενειακές και οικονομικές διακοπές με υπέροχο υγιεινό κλίμα (συνδιασμός βουνό – θάλασσα), φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Η θέση που βρίσκεται το στόμιο το κάνει ιδανικό για μονοήμερες εκδρομές τόσο ιστορικού όσο και τουριστικο-οικολογικού ενδιαφέροντος -Μονταστήρι Α.Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής-Τέμπη, Αμπελάκια, Δίον, Βεργίνα, Μετέωρα- περιπάτους στον κατάφυτο Κίσσαβο και στα πολλά γραφικά χωριά του, στην πανέμορφη κοιλάδα των Τεμπών – εκβολές του Πηνειού, Εθνικός Δρυμός Ολύμπου – Χωριά κάτω Ολύμπου κ.α.

Το “Guest house Gerania” είναι ένα διόροφο καινούργιο κτίριο με parking, χτισμένο αμφιθεατρικά με πανοραμική θέα στο πέλαγος (μέχρι Χαλκιδική), περιτριγυρισμένο απο πλούσια βλάστηση και απέχει 100m απο τη θάλασσα και 500m απο το χωριό. Ιδανικό για οικογένειες.

Διαθέτουμε: Ευρύχωρα, διαμπερή διαμερίσματα 2 δωματίων με κουζίνα, λουτρό και μεγάλα μπαλκόνια. Στο ισόγειο λειτουργεί “καφέ- μπάρ- ουζερί” ‘οπου μεταξύ των άλλων, σερβίρεται και ιδιαίτερα φροντισμένο πρωινο, νόστιμοι σπιτικόι μεζέδες και καλό τσίπουρο.

 

Παροχές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ