• Τρίκλινο διαμέρισμα

    Ευρύχωρα, διαμπερή διαμερίσματα 2 δωματίων με κουζίνα, λουτρό και μεγάλα μπαλκόνια.Το καταλύμα διαθέτει σύνολο 10 διαμερίσματα τριών ατόμων.

  • Μονόκλινο -Υπέρδιπλο

    Αυτό είναι το δεύτερο δωμάτιο του διαμερίσματος. Δε νοικιάζεται ξεχωριστά αλλά χρησιμοποιείται από την οικογένεια για τα παιδιά τους. Δεύτερο ζευγάρι δε μπορεί να μείνει.

Ποδήλατο βουνού και canyoning στο φαράγγι της Καλυψούς

Για να πάμε στην Καλυψώ με ποδήλατα υπάρχουν 2 διαδρομές. Μία είναι αυτή που κατεβαίνει με άσφαλτο αρχικά, μέχρι το χωριό Καρίτσα και μετά ακολουθεί δασικός χωματόδρομος και καταλήγει  στο σημείο της διαδρομής όπου γίνεται το canyoning στο φαράγγι της Καλυψούς. Συνολικό μήκος 9 χιλ.

Η άλλη διαδρομή ξεκινά από το Αερόπρινο και ανεβαίνει ψηλότερα στα 700μ. με άσφαλτο για 2.6 χιλ. και μετατρέπεται σε επίπεδη με μικρά ανεβοκατεβάσματα, με δασικό χωματόδρομο για 3.6 χιλ. από όπου κατεβαίνει σε σχεδόν επίπεδο δρόμο. Συνολικό μήκος 8 χιλ.

Συγκρίνοντας τις δύο διαδρομές βλέπουμε ότι η πρώτη έχει περισσότερο άσφαλτο ενώ η άλλη χώμα. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, επιλέγουμε και την ανάλογη διαδρομή. Σύνολο ποδηλατικής διαδρομής περίπου 1,5 ώρα.

Το διαμέρισμά σας έχει τουαλέτα και ντους μόνο και μόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν το μοιράζεστε με κάνενα άλλο διαμέρισμα. Βρίσκεται στο χώρο σας χωρίς να βγείτε από το διαμέρισμά σας.

Το διαμέρισμά σας διαθέτει μπαλκόνι με τραπεζάκι και καρέκλες με θέα τη θάλασσα του Στομίου. Μπορείτε πιείτε τον καφέ και να διαβάσετε την εφημερίδα σας αγναντεύοντας το Αιγαίο Πέλαγος.

Στο ισόγειο λειτουργεί "καφέ-μπαρ-ουζερί" όπου μεταξύ άλλων, σερβίρονται φροντισμένα πρωινά, νόστιμοι σπιτικοί μεζέδες και καλό τσίπουρο. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα και στο καλό σέρβις.

Στο διαμέρισμά σας υπάρχει κουζίνα για προσωπική σας χρήση. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για να μαγειρέψετε πλήρη γεύματα για την οικογένειά σας.