• Τρίκλινο διαμέρισμα

    Ευρύχωρα, διαμπερή διαμερίσματα 2 δωματίων με κουζίνα, λουτρό και μεγάλα μπαλκόνια.Το καταλύμα διαθέτει σύνολο 10 διαμερίσματα τριών ατόμων.

  • Μονόκλινο -Υπέρδιπλο

    Αυτό είναι το δεύτερο δωμάτιο του διαμερίσματος. Δε νοικιάζεται ξεχωριστά αλλά χρησιμοποιείται από την οικογένεια για τα παιδιά τους. Δεύτερο ζευγάρι δε μπορεί να μείνει.

Πεζοπορία στον Κίσσαβο

Ο Κίσσαβος ή Όσσα είναι ένα πανέμορφο βουνό νοτιοανατολικά του Ολύμπου. Οι περισσότερες πλευρές του είναι ομαλές αν και υπάρχουν κάποια βαθειά φαράγγια (πχ της Καλυψούς κ.α.) και λίγες ορθοπλαγιές. Οι ανατολικές και βόρειες πλευρές του είναι κατάφυτες από οξιές, καστανιές και λίγα πεύκα. Στη νότια κορυφογραμμή του υπάρχουν αρκετά έλατα.

Ο κώνος της κορυφής είναι γυμνός από βλάστηση και στη κορυφή του υπάρχει ένα θαυμάσιο υπόγειο εκκλησάκι αφιερωμένο στο προφήτη Ηλία. Κάτω από το κώνο της κορυφής υπάρχει το μεγάλο και εξαιρετικής ποιότητας καταφύγιο του ΕΟΣ Λάρισας. Όλη η ανατολική πλευρά του βουνού βρέχεται από το Αιγαίο και έχει θαυμάσιες παραλίες. Το βουνό συνιστάται και για ορεινή ποδηλασία λόγω του εκτεταμένου και καλού δικτύου χωματόδρομων που διαθέτει. Το βουνό διασχίζει το εθνικό μονοπάτι Ο2 που έρχεται από τον Όλυμπο και συνεχίζει για Πήλιο. Τα κυριότερα πεζοπορικά μονοπάτια είναι τα ακόλουθα:

Καταφύγιο Κισσάβου – Κορυφή Πρ. Ηλίας (1.978 μ.)
Κορυφή Πρ. Ηλίας – Σπηλιά (Από την νότια πλευρά)
Στόμιο – Καταφύγιο (α’ διαδρομή)
Στόμιο – Καταφύγιο (β’ διαδρομή)
Σπηλιά – Καταφύγιο Κίσσαβου

Το διαμέρισμά σας έχει τουαλέτα και ντους μόνο και μόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν το μοιράζεστε με κάνενα άλλο διαμέρισμα. Βρίσκεται στο χώρο σας χωρίς να βγείτε από το διαμέρισμά σας.

Το διαμέρισμά σας διαθέτει μπαλκόνι με τραπεζάκι και καρέκλες με θέα τη θάλασσα του Στομίου. Μπορείτε πιείτε τον καφέ και να διαβάσετε την εφημερίδα σας αγναντεύοντας το Αιγαίο Πέλαγος.

Στο ισόγειο λειτουργεί "καφέ-μπαρ-ουζερί" όπου μεταξύ άλλων, σερβίρονται φροντισμένα πρωινά, νόστιμοι σπιτικοί μεζέδες και καλό τσίπουρο. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα και στο καλό σέρβις.

Στο διαμέρισμά σας υπάρχει κουζίνα για προσωπική σας χρήση. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για να μαγειρέψετε πλήρη γεύματα για την οικογένειά σας.