• Τρίκλινο διαμέρισμα

    Ευρύχωρα, διαμπερή διαμερίσματα 2 δωματίων με κουζίνα, λουτρό και μεγάλα μπαλκόνια.Το καταλύμα διαθέτει σύνολο 10 διαμερίσματα τριών ατόμων.

  • Μονόκλινο -Υπέρδιπλο

    Αυτό είναι το δεύτερο δωμάτιο του διαμερίσματος. Δε νοικιάζεται ξεχωριστά αλλά χρησιμοποιείται από την οικογένεια για τα παιδιά τους. Δεύτερο ζευγάρι δε μπορεί να μείνει.

Βόλτα με άλογα, Ψάρεμα, Σκάφος

Λίγο πιο πίσω από την αμμουδιά, η φύση έχει προικίσει το μέρος με ένα κανάλι νερού. Η δημοτική αρχή, προίκισε την τοποθεσία με δύο ξύλινα γεφυράκια, συντήρηση, καλλωπισμό και καθαριότητα. Ένα ειδυλλιακό τοπίο για βόλτες, χαλάρωση, και προσφορά ηρεμίας.
Προχωρώντας προς τη νότια άκρη του οικισμού, ένας μικρός ο βράχος καταμεσής την αμμουδερή παραλία, έγινε η βάση για τον φάρο της περιοχής.  (more…)

Ποδήλατο βουνού και canyoning στο φαράγγι της Καλυψούς

Για να πάμε στην Καλυψώ με ποδήλατα υπάρχουν 2 διαδρομές. Μία είναι αυτή που κατεβαίνει με άσφαλτο αρχικά, μέχρι το χωριό Καρίτσα και μετά ακολουθεί δασικός χωματόδρομος και καταλήγει  στο σημείο της διαδρομής όπου γίνεται το canyoning στο φαράγγι της Καλυψούς. Συνολικό μήκος 9 χιλ.

(more…)

Rafting στην κοιλάδα των Τεμπών

Κατάβαση με διθέσια (Hot-Dog) και μονοθέσια φουσκωτά (monoraft) σε μια διαδρομή εξαιρετικής ομορφιάς μέσα στην κοιλάδα των Τεμπών, στον Πηνειό ποταμό. Μία διαδρομή με περάσματα 1ου και 2ου βαθμούδυσκολίας για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός επίγειου παράδεισου. (more…)

Πεζοπορία στον Κίσσαβο

Ο Κίσσαβος ή Όσσα είναι ένα πανέμορφο βουνό νοτιοανατολικά του Ολύμπου. Οι περισσότερες πλευρές του είναι ομαλές αν και υπάρχουν κάποια βαθειά φαράγγια (πχ της Καλυψούς κ.α.) και λίγες ορθοπλαγιές. Οι ανατολικές και βόρειες πλευρές του είναι κατάφυτες από οξιές, καστανιές και λίγα πεύκα. Στη νότια κορυφογραμμή του υπάρχουν αρκετά έλατα. (more…)

Το διαμέρισμά σας έχει τουαλέτα και ντους μόνο και μόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν το μοιράζεστε με κάνενα άλλο διαμέρισμα. Βρίσκεται στο χώρο σας χωρίς να βγείτε από το διαμέρισμά σας.

Το διαμέρισμά σας διαθέτει μπαλκόνι με τραπεζάκι και καρέκλες με θέα τη θάλασσα του Στομίου. Μπορείτε πιείτε τον καφέ και να διαβάσετε την εφημερίδα σας αγναντεύοντας το Αιγαίο Πέλαγος.

Στο ισόγειο λειτουργεί "καφέ-μπαρ-ουζερί" όπου μεταξύ άλλων, σερβίρονται φροντισμένα πρωινά, νόστιμοι σπιτικοί μεζέδες και καλό τσίπουρο. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα και στο καλό σέρβις.

Στο διαμέρισμά σας υπάρχει κουζίνα για προσωπική σας χρήση. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για να μαγειρέψετε πλήρη γεύματα για την οικογένειά σας.